Kinderdagverblijf Rovertjes

Functie pedagogisch medewerker €2.385- €3.192 

Durf jij de stap te maken ?

Het team van Kinderdagverblijf Rovertjes in Amsterdam Oost is op zoek naar een nieuwe collega. Als pedagogisch medewerker bij Rovertjes zie je niet alleen de kinderen groeien, maar krijg je ook de kans om jezelf te ontwikkelen.

Ben jij op zoek naar een kleinschalig kinderdagverblijf met een heel hecht team, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Mijn naam is Kristel Bovenkerk en ik ben de eigenaresse van Kinderdagverblijf Rovertjes in Amsterdam (Oost). Wij zijn op zoek naar een nieuwe pedagogisch medewerkster/collega die ons team komt versterken.

 

Wie zijn wij: Ik zal in het kort vertellen wie wij zijn en waar wij voor staan. Rovertjes is een particulier kinderdagverblijf, dat naast een veilige omgeving kleinschalige en professionele opvang biedt. Betrouwbaarheid, professionaliteit, kwaliteit en een goede communicatie met ouders en kinderen staat bij ons kinderdagverblijf voorop. Wij zijn op zoek naar iemand die het beste uit zichzelf wil halen, kinderen optimaal begeleidt in hun ontwikkeling en uiteraard de beste zorg wil bieden. Iemand die zelfstandig genoeg is, het leuk vindt om een eigen invulling te geven aan de dagindeling op de groep, goed in teamverband kan werken en flexibel is. Het gaat om een functie voor 16.5, 24.75 of 33 uur in de week.

Ben jij diegene die variatie in de werkzaamheden en de sfeer op de werkvloer belangrijk vindt én ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de kinderopvang? Neem dan contact met ons op door een mail met CV en motivatie te sturen naar kristel@kdvr.nl. Mocht je meer informatie willen, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen op tel. 020-4682195 / 0629072763

 

To Top