Activiteiten Kinderdagverblijf Rovertjes

Wij bieden uw kind de ruimte om zich spelenderwijs te ontwikkelen en de wereld om zich heen te ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers volgen uw kind tijdens de ontwikkeling. Zij bieden activiteiten aan die zijn afgestemd op leeftijd en ontwikkelingsniveau, zodat uw kind zich in zijn eigen tempo kan ontwikkelen.

Er wordt bijvoorbeeld veel voorgelezen. Kinderen vinden dit leuk en het stimuleert de taalontwikkeling. Met spelmateriaal en bewegingsactiviteiten worden de fijne en grove motoriek gestimuleerd. Ook het samenspel met andere kinderen wordt begeleid en gestimuleerd. Uw kind krijgt hierdoor zelfvertrouwen en groeit in de persoonlijke en sociale ontwikkeling. De pedagogisch medewerksters gaan er ook regelmatig op uit met uw kind. Lekker een blokje om of een wandeling naar de speeltuin, kinderboerderij of het park. Uitstapjes geven veel plezier en vergroten de belevingswereld.

Gedurende de week proberen de pedagogisch medewerksters zoveel mogelijk activiteiten met uw kind te doen. U kunt denken aan zingen, bewegen, knutselen, voorlezen, tekenen en verkleden met de kinderen.

Moments4Kids op Kinderdagverblijf Rovertjes

Elke week verzorgt Moments4Kids mooie momenten voor de kinderen van  Kinderdagverblijf Rovertjes. Deze activiteiten bestaan uit yoga, fotografie, muziek, dansen, creativiteit, drama en nog veel meer. 

Deze mooie momenten worden gebracht door een ruim netwerk van ervaren docenten bestaande uit artiesten, kunstenaars, muzikanten, pedagogen of mensen met een verscheidenheid aan ervaring binnen al deze vakgebieden. Zij inspireren niet alleen de kinderen, maar ook de pedagogisch medewerkers.

 

Voor meer informatie kijk op www.moments4kids.nl

 

m4k

To Top